TRAGEDIJA: Izgoreo muškarac u požaru u Savamali

Požar je zahvatio baraku površine oko 20 kvadratnih metara u blizini Beogradske autobuske stanice.

U Ulici Braće Krsmanovića bb jutros nešto posle 05.00 časova, izbio je požar u jednoj baraci, koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, a prilikom pregleda zgarišta pronađeno je beživotno telo muške osobe, izjavio je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

Požar je zahvatio baraku površine oko 20 kvadratnih metara u blizini Beogradske autobuske stanice, rekao je Milošević.

Požar je ugašen angažovanjem pet vozila i 19 vatrogasaca, a sprečeno je njegovo širenje na okolne veće magacine, istakao je Milošević i dodao da će se posle završetka istrage znati više o uzroku požara.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura potvrdila je Tanjugu da je u Ulici Braće Krsmanović posle gašenja požara pronađeno beživotno telo jedne osobe koja je najverovatnije izgorela i da je konstatovana njena smrt.

Tramvaji na linijama 7, 9 i 13 i autobusi na linijama 78 i 83 bili su jutros u zastoju od 05.10 do 05.55 časova kod Beogradske autobuske stanice zbog požara koji je izbio u jednoj baraci, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Veći zastoj nastao je na silasku sa starog tramvajskog mosta zbog toga što su vatrogasci morali da gase požar, rekao je Stojadinović.loading...