TRAGEDIJA KOD SMEDEREVA: Mladić (20) se obesio zbog devojke

'Našli su ga obešenog visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenu hteo da se oslobodi, ali je bilo kasno' izjavio je komšija koji je hteo da ostane anoniman.

 

Nakon što je navodno našao poruke drugog mladića u telefonu svoje devojke S. M. (20), Nikola Stanojević (20) iz sela Lugavčina kod Smedereva obesio se lancima o orah.

Prema navodima medija, Nikola je navodno popio mnogo lekova za smirenje i onda izvršio jezivo samoubistvo.

Komšije su našle telo nesrećnog mladića u petak oko 17.00 časova na drvetu u blizini porodične kuće Stanojevića.

– Našli su ga obešenog lancima visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenu hteo da se oslobodi, ali je bilo kasno – izjavio je komšija koji je hteo da ostane anoniman.

Stanojević je prema navodima porodice završio srednju trgovačku školu i bio je bez posla. Sa S. M. je bio u vezi od osnovne škole, i nekoliko puta su raskidali i mirili se.

– Ovo nije prvi put da je pokušao sebi da oduzme život. Nedavno je popio veliku količinu lekova, ali mu je devojka spasla život. U četvrtak je raskinuo s njom, jer je navodno našao poruke drugog mladića u njenom telefonu. Popio je lekove za smirenje, a kako je uspeo da se u tom stanju popne na vrh oraha, nikome nije jasno – izjavio je mladić čiji je brat sa Stanojevićem išao u školu.loading...