TUGA DO NEBA Ovo je poslednji snimak Anastasije Stajić, najmlađe žrtve iz ‘automobila smrti’ (VIDEO)

Poslednji snimak Anastasije Stajić (16), koja je sa dvoje prijatelja nastradala kada je BMW sleteo u Dunav, osvanuo je na društvenoj mreži.

Snimke je na Instagramu objavio njen prijatelj Luka Kuzma.

Luka je okačio dva video klipa ispod kojih je, kada se saznalo za tragediju ostavio oproštajne komentare:

– Nedostaje mi tvoje glupiranje, probudi me iz ove noćne more bebana moja… ZAUVEK U NAŠIM SRCIMA!! – napisao je Luka ispod prvog snimka koji je objavio na Instagramu.

Ispod drugog snimka Luka je napisao poduži oproštajni komentar:

– Nikada u svom životu nisam sreo zanimljiviju i pozitivniju devojčicu od nje, nisam je dugo poznavao, nisam znao mnogo stvari o njoj, ali ono što sam znao bilo je dovoljno da je pamtim celog života, kad god sam je video uvek me je nasmejela njen srednji prst nikada neću zaboraviti, sa njom je uvek bila sprdnja.. Sada je više nema, nema naše Bebe, naše princeze male, našeg Anđela koji nas sada gleda sa neba iz raja i moli Boga da se svi dozovemo pameti,da joj se neko ne pridruži gore.. Anastasija zauvek ćeš biti u nasim srcima! – napisao je na Instagramu u znak sećanja na poginulu devojčicu Luka Kuzma.

Anastasija Stajić biće sahranjena na Bežanijskom groblju danas u 14.30.

Anastasija je nastradala u subotu oko 3.40 časova zajedno sa svojim prijateljima Nemanjom Anićem (18) i Milošem Jankovićem (20), dok su Luka Višnjić (20), Dušan Jovanović (19) i Milica Jokić (18) teško povređeni. Oni su automobilom BMW, kojim je upravljao Dušan Jovanović, u blizini kafane “Carska ohota” sleteli s puta u Dunav.