U Peruu ubijen saradnik Luke Bojovića

U žrtvu je ispaljeno pet hitaca, a policija je prvobitno mislila da se radi o Peruancu Nikoli Antoniu Bonavi. Međutim, nakon detaljne istrage utvrđeno je da se radi o Goranu Stavriću (41)

Odbeglog srpskog pljačkaša i brazilskog narko-dilera Gorana Stavrića (41) ubila je kolumbijska mafija zbog novčanog duga. Ubistvo se dogodilo ispred restorana MekDonalds u predgrađu Mariflores, koji se nalazi u Limi, prestonici Perua, preneli su ondašnji mediji.

U žrtvu, koja je najpre identifikovana kao Peruanac Nikola Antonio Bonavia, dvojica maskiranih napadača ispalila su 6. jula pet hitaca. Policija je ubrzo ustanovila da su dokumenta pronađena kod ubijenog lažna, a detaljnom proverom utvrđeno je da se radi o Srbinu Goranu Stavriću (41), za kojim je raspisana Interpolova poternica 2011. godine, piše Blic.

Stavrić je još početkom devedesetih postao poznat srpskoj policiji zbog brojnih krađa i razbojništava. U Srbiji je uhapšen pre dve decenije, kao član kriminalne grupe ozloglašenog serijskog ubice Marinka Magde (51), koga nazivaju još i srpskim Džekom Trbosekom.

Ubijeni je bio saradnik Luke Bojovića.