Uhapšena dva lica osumnjičena za napad na taksistu

Beogradska policija uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih za razbojništva i napade na taksiste, saopštila je danas policija.

Kako se navodi u saopštenju, policajci su na Paliluli uhapsili N. A.(23) i I. P. (29) zbog sumnje da su izvršili više krađa.

Oni se terete da su 8. novembra kod Poštanske štedionice zaustavili vozilo „Pink taksija”, odvezli se do Knez Danilove ulice, gde je N. M. od vozača uz pretnju nožem, zatražio novac, dok ga je I. G. udario više puta u glavu.

Nakon toga, u Ulici kraljice Marije, takođe su zaustavili taksi vozilo udruženja STB i naredili taksisti da ih vozi ka Dalmatinskoj ulici, gde ga je N. A. nožem ubo u ruku, a I. P. mu držao nož ispod grla, zahtevajući da im preda novac.

Nakon što im je taksista dao 6.000 dinara, oni su pobegli. Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Sumnja se da su N. A. i I. P. izvršili još krivičnih dela, te je policija apelovala na oštećene koji ih prepoznaju na fotografiji, da se jave u Policijsku stanicu Palilula, na telefon: 011 2753-484.

 loading...