Turski turista Celen Batufan (26) teško je ranjen jutros oko 3 sata u beogradskom klubu “Plastik” na uglu Takovske i Dalmatinske ulice u centru Beograda, kada ga je pogodio zalutali metak.

Jedan od gostiju pucao je iz pištolja, ispred ovog noćnog kluba, na obezbeđenje. Od nekoliko ispaljenih projektila, dva metka su prošla kroz vrata, a jedan je u grudi pogodio Celena Batufana, koji je u tom trenutku uzimao jaknu iz garderobe.

Ranjenog mladića ekipa Hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar na reanimaciju i lekari se bore za njegov zivot. On ima ustrelnu ranu u bočnom delu grudnog koša.

Napadač, koga je nekoliko momenata pre vatrenog obračuna obezbeđenje izbacilo iz kluba, posle kraće svađe i tuče otišao je do svog automobila. Kada je krenuo sa parkinga, zaustavio se i iz automobila pucao u pravcu dvojice muškaraca iz obezbeđenja, te zatim pobegao. Policija traga za njim.

Ranjeni Turčin je u Beograd došao na odmor sa devojkom. Ona je stajala pored Batufana u momentu kad je pogođen, ali srećom nije povređena.loading...