UŽAS KOD ŠIDA: Pokucao na vrata da traži HLEB, pa SILOVAO komšinicu pred njeno troje dece

Nesrećna žena se obratila za pomoć i prijavila silovatelja tek nakon nekoliko nedelja, kada je saznala da je u drugom stanju.

silovanje
pixabay.com

Državljanka Avganistana Arabzada Nozi (25) prijavila je policiji da je silovana u prihvatnom centru za migrante u Adaševcima kod Šida i nakon toga ostala je trudna.

Nozijevu je više puta napastvovao Arijan Ahmad (18), a zlostavljao ju je u sobi naočigled njenih troje maloletne dece od 11, devet i dve godine.

Kobne noći Arijan Ahmad je oko 1 sat posle ponoći pokucao na vrata Arabzadine sobe, navodno da traži hleb.

Ne sluteći šta će se desiti, devojka mu je otvorila i krenula da mu da parče hleba. Mladić je tada skočio na nju, onorio ju na krevet i počeo da je ljubi.  Ona se sve vreme opirala i molila Arijana da je pusti, ali on nije odustajao. Njeni krici probudili su i dečicu koja su počela da vrište i plaču, ali manijaka ni to nije sprečilo da im siluje majku. Nakon dva sata iživljavanja, izašao je iz sobe – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, Ahmad je još nekoliko puta dolazio kod Nozijeve u sobu i uvek bi imali seks mimo njene volje.

Ona iz straha za bezbednost sebe i svoje dece nie prijavila slučaj – dodaje izvor.

Mesec dana kasnije, Nozijeva je imala mučnine, pa se obratila doktoru u Prihvatnom centru.

Odmah joj je zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja Šid, a lekari su joj saopštili da je trudna – navodi sagovornik.

Čim je saznala da je u drugom stanju, Nozijeva je zahtevala prekid trudnoće i prijavila manijaka policiji.

Molila je lekare da joj urade abortus istog momenta, govorila je da je samohrana majka i da ne zna kako da se izbori ni sa troje dece. Međutim, oni su joj saopštili da se taj zahvat plaća s obzirom na to da je trudnoća u redu i da nema nikakvih kompliakcija – zaključuje izvor.