UŽASNA NESREĆA U ITALIJI: Pijani vozač POKOSIO SRBE i ostavio ih da vrište i zapomažu!

Kombijem oborio srpske radnike sa bicikla i pobegao. Ubrzo je uhapšen i identifikovan.

Hronika
Dnevno.rs

Vozač kombija, 43-godišnji F.S. u alkoholisanom stanju naleteo je na dvojicu biciklista, srpskih radnika koji su krenuli da obavljaju poljoprivredne poslove.

Kada je video da ih je oborio, F.S., stanovnik pokrajine Roviđo odmah je pobegao, ali su ga karabinjeri posle nekoliko sati uhapsili.

Italijan će morati da odgovara za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređeno dvoje ljudi, za bekstvo sa mesta nesreće i za vožnju u alkoholisanom stanju.

Incident se dogodio oko 5.40 u ulici Kanal Bjanko u gradiću mestu Seravale kada je 43-godišnji Italijan kombijem marke “mercedes” oborio dvojicu biciklista, za koje se ispostavilo da su srpski državljani i koji su pošli na posao, odnosno na njivu. U trenutku kada ih je udario, izašao je iz kombija i krenuo da trči, ostavivši dva čoveka da zapomažu u bolovima, prenose italijsnki mediji.

Srbi su prebačeni u loklanu bolnicu Kona. Jedan od njih je zadobio prelome ekstremiteta, rebara i kontuziju plućne maramice, dok je drugi prošao sa iščašenjem ramena i kolena.

Policija je ubrzo došla na mesto nesreće i zahvaljujući snimcima sa obližnjih ulica, ustanovila je da je vozač kombija pobegao, ali su ga kasnije uhapsili i izmerili mu 1,54 promila alkohola u krvi.