Zaplenjen heroin na graničnom prelazu Gradina

Prilikom kontrole automobila kojim je upravljao turski državljanin pripadnici MUP -a Srbije zaplenili su 2 kilograma heroina.

Droga je pronađena prilikom kontrole automobila marke “BMV Z3”, bugarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao turski državljanin (45)
Granična policija Ministarstva unutrašnjih poslova je jutros u 01.20 sati, na prelazu Gradina, na ulasku u Srbiju, zaplenila je 2.164 grama opojne droge heroin, saopštio je MUP.

Heroin je pronađen prilikom kontrole automobila marke “BMV Z3”, bugarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao turski državljanin (45).

U naslonu sedišta vozača i suvozača, ispod tapacira najpre su pronađena dva paketa oblepljena selotejp trakom, a nakon detaljnog pregleda vozila još dva paketića, ukupne težine 2.164 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Turski državljanin i bugarska državljanka, koja je bila sa njim u automobilu, predati su na dalju nadležnost Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj, navodi se u saopštenju.