Zbog ovih nasilnika jedan mladić je ostao paralizovan: DA LI IH PREPOZNAJETE? (VIDEO)

Snimak na Jutjubu objavio je brat Stefana Stankovića (23), kojeg su nepoznati mladići brutalno izboli 22. novembra pola časa iza ponoći na Bulevaru dr Zorana Đinđića u Nišu.

Saša Stanković, brat nesrećnog mladića, apeluje na ljude koji prepoznaju osobe sa snimka da jave policiji.

– Ovo su osobe koje su nanele povrede opasne po život mom bratu. Molim sve ljude koji mogu da prepoznaju nekog od ove tri osobe, po garderobi, hodu ili bilo čemu, bilo kakav detalj, da odmah jave PU-NIŠ, odseku za krvne delikte – apeluje Saša.

Podsetim, Stefan (23) je izboden pola časa iza ponoći bez ikakvog povoda dok je sa prijateljem stajao i pričao na raskrsnici Đinđićevog bulevara i Sremske ulice. Trojica mladića napala su ih a Stefana ubola čak osam puta u stomak, leđa, vrat, kičmu, piše Blic.

– Posle snimanja na mangentnoj rezonanci, jasno je da će moj brat ostati paralizovan. Presečen je nerv u kičmenoj moždini I tu lekari više ništa ne mogu da urade. Od ostalih povreda se oporavlja. Uboden je u vrat, u jetru, pluća ali je stabilno. Molimo sve koji bi mogli da doprinesu istrazi da se jave policiji – rekao je Saša, piše Blic.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadači na Stefana i njegovog druga bili su pod dejstvom alkohola. Niška policija intenzivno radi na identifikaciji i pronalaženju napadača.

Pogledajte snimak i obavestite policiju ako nekog prepoznajete: