HRVATSKI HULIGANI DIVLJALI NA AUTO-PUTU: Torcida demolirala pumpu u Vrčinu! (VIDEO)

Navijačka grupa "Torcida" iz Splita napravila je noćas haos na pumpi "Mol" na auto-putu kod Vrčina, pošto su se tu zatekli na putu ka Sofiji, gde večeras splitski Hajduk igra meč protiv Slavije.

printscreen/youtube.com/RTS

Oko 200 navijača iz Splita demoliralo je pumpu kod Vrčina jutros u četiri sata, javio je reporter RTS-a.

Navijači fudbalskog kluba “Hajduk” iz Splita uzeli su veću količinu pića iz prodavnice na benzinskoj stanici “Mol” u Vrčinu i otišli ne plativši, objavio je MUP Srbije.

Porušili su i nekoliko kanti za smeće, a policija intenzivno radi na identifikaciji učesnika incidenta, kažu u MUP-u.

Navijači su za sobom ostavili grafite sa ustaškim simbolima.

Kako navode očevici, divljanje navijača nastavilo se i na auto-putu gde su zaustavljali saobraćaj i fotografisali se sa ustaškim simbolima.

“Mol Srbija”: Na objektu načinjena manja materijalna šteta 

Povodom incidenta koji se desio na benzinskoj stanici kompanije “Mol Srbija” u Vrčinu, ova kompanija je izdala saopštenje u kome navodi da je servisna stanica u potpunosti vraćena u funkciju i da je dostupna za sve korisnike.

– Ovom prilikom učinjena je manja materijalna šteta na objektu, u vidu polomljenih stakala i ispisanih grafita na samoj servisnoj stanici, kao i krađa veće količine alkoholnih pića i drugih proizvoda – navodi se u saopštenju MOL-a.

Zaposleni su, kaže se u saopštenju, doživeli neprijatnost jer se grupa navijača ponašala nasilnički, ali niko od ljudi koji su u tim trenucima bili na servisnoj stanici nije povređen.

– Treba napomenuti i da su se zaposleni ponašali profesionalno i u skladu sa internim upustvima za ovakve situacije, što je doprinelo da ne dođe do većih incidenata na licu mesta – dodaje se u saopštenju.