HTELI BAKLJOM DA ZAPALE AUTOBUS: U masovnoj tuči u autobusu GSP-a povređeni i MALOLETNICI

Dva maloletna lica su povređena u masovnoj tuči u autobusu GSP-a u Novom Sadu. Incident se dogodio sinoć oko oko 23 časa i 45 minuta na liniji iz pravca Futoga. Privedeno je više osoba.

GSP
Dnevno.rs

Tuča se dogodila na Futoškom putu, gde je zbog uviđaja bio obustavljen saobraćaj.

Kako je za RTS rekao portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, povređen je mladić koji je 2005. godište.

On je izboden oštrim predmetom koji je nakon tuče pronađen u ulici Antona Urbana, nedaleko od mesta događaja.

Nakon inicijalnog zbrinjavanja mladić je prevezen u Dečju bolnicu u Novom Sadu.

Drugi povređeni mladić je 2006. godište i nakon zbrinjavanja na mestu događaja, takođe je prevezen u Dečju bolnicu u Novom Sadu.

Portparolka te bolnice dr Andrea Đuretić kaže za RTS da su povređeni mladići zadobili lakše telene povrede u tuči i da su nakon obrade rana, pušteni kući.

Policija istražuje slučaj, više osoba privedeno

Policija je obavila uviđaj, a na mesto događaja došli su i vatrogasci, jer je navodno neko od učesnika tuče pokušao bakljom da zapali autobus.

U GSP-u nisu želeli da daju izjave povodom ovog događaja, ali su za RTS potvrdili da je došlo do incidenta i da niko od njihovih radnika nije povređen.

U novosadskoj policiji kažu za RTS da je policija privela više osoba koje se dovde u vezu sa događajem, kao i da je istraga u toku.

Nezvanično saznajemo da je tokom tuče došlo i do udesa dva automobila dok su prolazila pored mesta incidenta, i da su tom prilikom povređena tri muškarca.