I DALJE U KRITIČNOM STANJU: Mladić koji je juče brutalno prebijen u tuči navijača priključen na…

Navijač Partizana Nikola Ž. (22) koji je teško povređen u tuči koja se dogodila pre dve noći na Novom Beogradu i dalje se nalazi u teškom stanju na respiratoru, sa povredama glave.

Bolnica
Pixabay.com

Inače, u sukobu „grobara“ i „delija“ pretučen je i njegov mlađi rođeni brat (13), koji je dobro, piše Blic.

Podsetimo, tuča je nastala u sredu uveče u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kada su navijači Zvezde napravili sačekušu navijačima Partizana.

Na licu mesta zatečeni su sa povredama V.Ž (13), M.B. (16), O.K.(17), N.P. (30), Nikola Ž.(22) i L.N. (15). Policija je zetkla i automobil „pežo“ sa razbijenim prozorom, koji je vozio povređeni Nikola Ž., kao i „hjundai“ sa razbijenim prednjim i zadnjim vetrobranskim staklima.

U neposrednoj blizini, na livadi i u kontejnerima pronađene držalice za sekire sa tragovima krvi, a na licu mesta ima tragova krvi i stakla.

V.Ž. (13) izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, kako je rekao napadači su imali crveno-bele maske i oni su iz Surčina i Zemuna.

Policija uhapsila 12 osoba

Prema informacijama koje posedujemo policija je juče uhapsila 12 osoba, među kojima je petoro maloletnika.

Kako saznaje „Blic“, privedeni su P.N. (30), B.M. (16), P.P.(22), M.A. (23), J.M. (23), L.L. (24), G.D. (25), među kojima su i pet maloletnih lica. Za ostalim akterima tuče se još uvek traga.