I ON JE BIO U MOSKVI! Evo KO JE I KAKO IZGLEDA KOLINDIN MUŽ, čovek iz senke o kome se malo zna (FOTO)

Pojavljivanje hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović na finalu Svetskog prvenstva u fudbalu pobralo je simpatije dobrog dela sveta. Zato i ne čudi što je je mnogo manje prometno prošla i još jedna vest - ovo je bila retka prilika da javnost vidi i njenog supruga, "prvog mistera" Hrvatske.

Beta

Muž hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović – Jakov, retko se javno eksponira i dobar deo regionalne javnosti ni ne zna kako on izgleda. Zato je potpuno neprimetno prošla vest da je upravo on, zajedno sa njihovo dvoje dece, pratio suprugu na put u Moskvu i sa njom prisustvovao finalu Svetskog prvenstva u fudbalu između reprezentacija hrvatske i Francuske.

Beta

Jakov Kitarović ima 49 godina i profesor je na Primorskom fakultetu u Rijeci. Po rečima njegove supruge, svesno je svoju karijeru svesno stavio u drugi plan kako bi ona mogla da se posveti izgradnji svoje.

Pratio ju je u stopu i bio sa njom tokom svih godina Kolindinog uspona ka vlasti, a reč je o vezi još iz studentskih dana.

Beta

Kao suprug predsednice Hrvatske obavlja dosta protokolarnih dužnosti, ali inače se ne eksponira mnogo u javnosti. Svetsko prvenstvo je bila retka prilika da se par vidi zajedno iako je Jakov najglasnije navijanje prepustio supruzi i predsedniku Francuske Emanuelu Makronu.

Beta