I POTRESNO I JEZIVO: Mladić objasnio zašto je NA SMRT prebio starca

Prema njihovim navodima, mladić je sa vrata počeo da udara i šutira starca, potom ga je oborio ga na krevet i nastavio da ga nemilosrdno bije.

hapšenje
Pixabay.com

M.J. (22) iz Donjeg Dušnika, uhapšen zbog ubistva komšije S.K (94), nije pokazao nimalo kajanja zbog svirepog zločina.

Kako se saznaje, osumnjičeni ubica je čak starca optužio da ga je isprovocirao, zbog čega ga je do smrti tukao pesnicama.

Potpuno hladno je izneo svoju verziju događaja. Navodno je u subotu uveče pio sa Savom u njegovoj kući. U jednom trenutku, prisetio se da je odležao četiri meseca zatvora jer ga je pokrao. Prebacio je starcu da ga je ocinkao za krađu pa je zbog njega robijao. Tvrdio je da se Sava tada iznervirao i počeo da ga psuje. Naročito ga je pogodilo, kako je kazao, to što mu je deda opsovao majku, koja mu je umrla kad je bio mali. Nije ga odmah napao, već je, kako je opisao, otišao do kuće da bi se ”ohladio”, a onda je ipak odlučio da se vrati kod Save – navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

STARAC PRONAĐEN BEZ ODEĆE

Dedu je svukao do pola, i njegovu odeću odneo kući gde je spalio a svoju je oprao. Ponašao se potpuno normalno, kao da se ništa nije desilo. Kada je u ponedeljak video policiju, otišao je autobusom u Niš, verovatno u nameri da se tamo sakrije. Međutim, niška kriminalistička policija je na osnovu tragova i operativnih saznanja, ubicu odmah identifikovala, a vrlo brzo uhapsila – objašnjavaju izvori upoznati sa slučajem.

Miljanovu odbranu osporili su svi koji su poznavali S.K., prvenstveno njegova ćerka Gordana Cvetanović koja je kazala da on sa Miljanom nije bio blizak.

To je potpuno nemoguće, to su gluposti da su pili zajedno. Tata se plašio njega, nikada ga ne bi pustio u kuću. Bio je oprezan, jer su ga stalno krali, ali on nikada nije nikoga optužio za to. Bila sam sa njim na sudu, govorio je da nikoga ne tereti – kazala je ožalošćena ćerka.