MONSTRUOZNO! Silovao i ubio četvorogodišnju devojčicu, a onda sve to priznao u PROGRAMU UŽIVO (VIDEO)

Ubica
Printscreen

Ubica četvorogodišnje devojčice priznao je svoj zločin pred milionima gledalaca... u programu uživo!

 

Himet Akturk pristao je da se pojavi u rijalitiju koji se bavi detektivskom istragom nerešenih slučajeva.

Voditeljka Muge Anli pokrenula je televizijsku istragu slučaja nestanka četvorogodišnje Irmak Kupal koja je nestala dok se igrala u dvorištu. Inače ova tragedija se desila u Alasehir četvrti zapadne turske provincije Manisa.

Hrabra Muge Anli je u jednom trenutku tokom emisije slomila tada osumnjičenog Himeta i on je, podlegavši neumoljivom pogledu plavokose novinarke, priznao svoj zločin.

Policija ga je odmah uhapsila i odvela u pritvor gde je naknadno saslušan. Himet Akturk je za vreme ispitivanja priznao da je devojčicu silovao, nakon čega je zadavio i zakopao, piše britanski Metro.

Himet je još priznao da je telo stavio u džak koji je naknadno bacio u kontejner. Pošto se kontejner nije ispraznio sutradan, telo je zakopao na obližnjoj livadi. Ovo se jasno vidi na snimku sigurnosne kamere:

Nakon tog priznanja, policija je ubrzo našla i identifikovala devojčicine ostatke. U istrazi se još navodi da je kod Himeta Akturka u stanu pronađena kosa i krv koji po rezultatima DNK analize odgovaraju ubijenoj devojčici.

Ovo je užasna vest. Ne mogu nazvati čovekom, osobu koja je ovo uradila – kaže lokalni gradonačelnik Gokhan Karabokan.

U trenutku kada se potraga za četvorogodišnjom Irmak odužila i kada je policija počela da sumnja u otmicu, očajna porodica se obratila hrabroj novinarki čiji se šou bavi porodičnim dramama koje nisu rasvetljene.