I TO SMO DOČEKALI! U Srbiji zavejalo, a evo kada temperatura ide u DEBLJI MINUS

U Srbiji danas oblačno i u većini krajeva sa snegom, a na severoistoku zemlje ponegde i sa kišom. Najniža temperatura od -1 do 1, a najviša od 1 do 3 stepena.

sneg
pixabay.com

Oblačno i u većini krajeva sa snegom, a na severoistoku zemlje ponegde i sa kišom.

U nižim predelima južno od Save i Dunava stvaranje, povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 centimetara, dok će se u Vojvodini formirati manji snežni pokrivač.

Duvaće slab i umeren vetar, severni i severozapadni.

Najniža temperatura od -1 do 1, a najviša od 1 do 3 stepena.

Beogradu oprezno na ulicama i trotoarima zbog poledice. Temperatura oko nule.

(Izvor: RHMZ)

27.01.2023. Petak: Oblačno i u većini krajeva sa snegom, a na severoistoku zemlje ponegde i sa kišom. U nižim predelima južno od Save i Dunava stvaranje/povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 cm, dok će se u Vojvodini formirati manji snežni pokrivač. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 1, a najviša od 1 do 3 stepena. Upozorenja: Sneg, formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

28.01.2023. Subota: Oblačno, povremeno sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni, na planinama povremeno i jak. Najniža temperatura od -2 do 0, najviša od 0 do 4 stepena. Upozorenja: Sneg, manje povećanje visine snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

29.01.2023. Nedelja: Umereno do potpuno oblačno uz postepeni prestanak padavina. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 0, najviša od 0 do 3 stepena.

30.01.2023. Ponedeljak: Umereno do potpuno oblačno suvo i malo toplije. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -4 do -1, najviša od 3 do 6 stepeni.