Dobro pogledajte ovog čoveka! FBI ga traži i nudi nagradu od 50.000 DOLARA

Noćni vrebač
YouTube/FBA

"Noćni vrebač" je još uvek živ, i čini zločine po bogatim gradovima Kalifornije!

 

FBI ponovo traži surovog ubicu koji je od 1976. do 1986. počinio 12 ubistava, 45 silovanja, i veliki broj pljački bagatih kalifornijskih rezidencija za vreme kojih je i ubijao i silovao. 

Dugo se verovalo da je ovaj ubica davno uhvaćeni Ričard Ramirez koji je preminuo u zatvoru čekajući smrtnu kaznu. Međutim, kako ViralNova navodi, FBI je ponovo morala da pokrene istragu protiv ovog “Noćnog vrebača” ili na engleskom zvanog “Night Slatker”, jer su se pojavili dokazi da je još uvek živ. 

 

Ovaj opasni zločinac opisuje se kao belac visok ne više od 180 centimetara, atletske građe, koji je prošao vojnu ili policijsku obuku u borilačkim veštinama i obuku za sprovođenje zakona, jer je veoma vešt u baratanju sa vatrenim oružjem. 

Kao trofeje ovaj silovatelj sa Istočne obale je uzimao prstenje i novčiće koji su se zatekli kod žrtve. On ne ostavlja dokaze jer odlično barata oružjem, pa čak ni DNK jer verovatno ne dozvoljava sebi ni jednu jedinu greščicu već sa preciznošću krade, siluje i ubija. 

Pošto je ponovo aktivan, FBI je raspisao poternicu i nagradu svakome ko priloži bilo kakav dokaz sa koga se može pročitati njegov DNK. Veruje se da osumnjičeni sada ima oko 60 godina i da još uvek krstari istočnom obalom SAD i čini zločine.