UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Monstrum polio štene vrelom vodom, a pokušao OVAKO DA SE OPRAVDA

pas
Pixabay.com

Muškarac koji je vrelom tečnošću polio psa svoje devojke, konačno se našao iza rešetaka. Okrivljeni je uhapšen iako se branio da je zbog ovog nedela izgubio sve u životu.

 

Britanac Mark Simon Šarp je u više odvojenih napada teško povredio Dejzi, kraljevskog koker španijela nanevši mu teške opekotine, povrede rebara, repa i karlice.

U toku sudskog postupka Simon se branio tako što je sebe opisao kao trapavog čoveka, želeći da opovrgne navode optužbe i svedoka, koji tvrde da je psihopata koji je polio vrelu vodu na nesrećnog psa.

U daljem izlaganju, Šarp se žalio da je sudski postupak pogubno uticao na njegov privatni život. On je zbog svega morao da napusti posao, mesto u kome živi i maloletnog sina.

Sudija je posle svega, uzeo u obzir i ove okolnosti odredivši mu zatvorsku kaznu od šesnaest nedelja. Takođe zabranjeno mu je staranje o životinjama u periodu od 15 godina. Pogledajte video povređenog psa i prosudite da li je kazna preblaga.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

U toku ranijeg postupka, Šarp je negirao krivicu za nanošenje opekotina, rekavši da su povrede nastale posle napada drugog psa. Slomljena rebra je pravdao udaranjem automobila.

Kaznu od 16 nedelja zatvora, dobio je tek kada je priznao krivicu. Sud u Liverpulu je po izricanju presude najavio strožije sankcije za ovakva i teža nedela, piše britanski Metro.