INCIDENT U ČAČKU: Otac napao policajce jer su došli da uhapse njegovog SINA zbog OVOGA

Po nalogu nadležnog tužilaštva, sinu i ocu je određeno zadržavanje do 48 časova...

policija
Pixabay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su I. K. (25) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On se sumnjiči da je prodao tri paketića praha za koji se sumnja da je kokain tridesettrogodišnjem muškarcu iz Čačka kod koga je prah i pronađen, saopštio je MUP.

Policija je u stanu I. K. pronašla kesu sa 508 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, dva paketića sa manjom količinom praha za koji se sumnja da je kokain, kao i dva patrona za lovačku pušku, pa se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

N. K. (54), otac I. K. je prilikom hapšenja napao i lakše povredio dvojicu policajaca pa se tereti za krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, sinu i ocu je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, dok će protiv tridesettrogodišnjaka biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.