INCIDENT U JAGODINI: Marinika završila u policiji, kamere SVE ZABELEŽILE (VIDEO)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić podnela je danas krivičnu prijavu Policijskoj upravi Jagodina zbog ugrožavanja bezbednosti jer se, kako je rekla, prvi put na konferenciji za novinare dogodio fizički napad.

Printscreen Facebook/marinikatepic

“Odbornik Prave Srbije u Skupštini grada Jagodina Dušan Marković sve vreme je nasrtao i odgurnuo me bez ikakvog razloga. Ušli smo u zgradu policije, pa je došlo do rasprave sa policijom. Došao je i jagodinski tužilac, a razgovarale smo sa načelnikom PU Jagodina”, izjavila je za N1 Marinka Tepić.

Ona je navela da je “sramota da se naočigled 20 policajaca u uniformi i desetak u civilu, dešava fizički kontakt, a da policija na apel okreće glavu”, dodavši da su im “dali garancije, u prisustvu tužioca, da će ovaj incident biti rasvetljen”.

Grupa građana danas je vrebalno ometala Mariniku Tepić da održi konferenciji za novinare ispred Skupštine grada Jagodine.

Kako je javio reporter N1, na vratima opštine petnaestak građana je skandiralo sve vreme “Đilase lopove”, a više puta je prošao automobil “lajavac”, koji je imao slične poruke protiv lidera SSP. Nekoliko momaka je prišlo Mariniki Tepić dok je davala izjave za medije i glasno su ometali konferenciju za novinare.

Tepić je došla da pruži podršku dvema članicama SSP iz Jagodine, predsednici lokalnog odbora SSP Katarini Jokić i Jeleni Kostić, koje su nedavno hapšene jer su prisustvovale sednici Skupštine grada Jagodina i tražile dokumentaciju od lokalne samouprave, nisu je dobile, ali ih je kasnije policija privela na razgovor. Skupština Jagodine negirala je optužbe Marinike Tepić da su ulaz u tu instituciju blokirali članovi kik boks kluba “Palmini tigrovi”.
U saopštenju se navodi da je reč o odbornicima “nekih grupa građana”.

NOVI GOVOR TOME MONE HIT NA INTERNETU: Pomenuo Vučića i istoriju, Tviter se usijao od URNEBESNIH KOMENTARA (FOTO+VIDEO)