INDEXOVO POZORIŠTE PONOVO SA NAMA: Stand up show Petrućija “S’vremeplov” uskoro u Beogradu

Čuveni pionir Indeksovog radio pozorišta Branislav Petrušević - Petrući ponovo se vraća na scenu Kombank Dvorane, nekadašnjeg Doma sindikata.

Promo

Petrući će 26. marta u 20h premijerno izvesti svoj stand up show “Svremeplov”. 

Tito u raju, Boj na Kosovu. Sa koje strane rešetaka je zatvor, Kladionica- naša najrazvijenija privredna grana, Brze pruge, Yugo kako to gordo zvuči, Vikend akcija, Izbori bez izbora, samo su neke od tema koje će Petrući “pretresti” na svom nastupu na pozornici na kojoj je nastupao decenijama unazad.

– Ovo je prvih 40 godina mog indexovanja. Dođite i zadovoljite svoju radoznalost, jer Indexovo pozorište ne bi postojalo da nije bilo vas – rekao je Petrući uoči svog velikog povratka na scenu nekadašnjeg Doma sindikata.

Ako se vratimo kroz Petrućijev lični “(s)vremeplov” podsetićemo se njegovog bogatog, višegodišnjeg opusa starog 40 godina.

Emisije i predstave Indexovog radio pozorišta u kojima je igrao Petrući i kojih se sa osmehom na licu sećamo su: Komplikovani prenos, Isus se vraća kući, Tri praseta, Ne ostavljaj me samog dok himna svira, istočno od Rajha, Brat i mir, Svet ili ništa, Za šaku glasova, Izbori jer ste vi to tražili, U kući Velikog blata, Dno brate i još mnoge druge.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISION-a.