INSPEKTORKA KOJOJ JE ZAHVALNA CELA SRBIJA: Evo ko je Vesna Gašić kojoj se obratila silovana glumica (FOTO)

Milena je dala iskaz u policiji, a onda se zahvalila jednoj posebnoj inspektorki, koja joj je, kako je sama napisala, pomogla da vrati veru u život i institucije.

printscreen/Youtube/BrendON Produkcija

Milena Radulović, nakon javnog priznanja da je bila žrtva silovanja glumca Miroslava Mike Aleksića, dala je iskaz u policiji.

Veru u instituciju i život vratila joj je inspektorka Vesna Gašić Stojković, kojoj se javno zahvalila putem društvene mreže Instagram.

Osoba koja vraća veru u život i institucije je inspektorka Vesna Gašić Stojković. Nju kad vidiš znaš da #nisisama! Kapa dole za ovu neviđenju ženu i njen profesionalni pristup. Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć Evo ko će vam pomoći. Hvala, Vesna! PS: Šerujte, ako vam nije teško!! Volela bih da sam na Vesnu naišla ranije – napisala je Milena u objavi na Instagramu.

Vesna Gašić Stojković, javnosti je postala poznata po dokumentarcu “Buka i bes”, koji se bavio problemom maloletničke delinkvencije.

Glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić, koja je zajedno sa još par devojaka prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za zlostavljanje, takođe je putem Instagram, između ostalog, izrazila zahvalnost inspektorki Gašić Stojković.

Istina oslobađa dragi prijatelji. Konačno smo progovorile. Hvala Mileni što je neviđeno hrabra i što je povela ovu borbu. Što nas je uverila da pravda ipak postoji. Hvala mom tati legendi što sam ja njegova princeza i koji je učinio sve što je mogao da sve ovo prestane. Hvala devojkama koje su sa nama ostale do kraja. Hvala Vesni Gašić, zapamtite to ime i prezime. Hvala i svim devojkama koje nisu istupile i plaše se, znam kako se osećate, godinama sam bila kao vi. Hvala mojim prijateljima, porodici i mom Fici zmaju – napisala je glumica.loading...