INTENZIVIRA SE POTRAGA: Porodica nestalog mladića moli za pomoć – sada angažovani i RONIOCI

Potraga za Milanom Ilićem (34) iz Donjeg Milanovca, koji je nestao 20. decembra, se intenzivira.

facebook

Kako se saznaje, u potragu su uključena i ronilačka ekipa, dok teren “češljaju” psi tragači i 50 pripadnika Interventne jedinice.

Ronilačka jedinica Žandarmerije angažovana je juče u Donjem Milanovcu, a danas je započeta intezivirana pretraga terena sa 50 pripadnika Interventnih jedinica policije i dva psa tragača policijske brigade PU za grad Beograd,

Potraga će biti nastavljena i narednih dana.

Da podsetimo, Milan je nestao 20. decembra ove godine. U trenutku nestanka na sebi je imao teget jaknu, crne pantalone i crno-bele patike.

Njegovu porodicu dodatno je zabrinulo to što je Milanov mobilni telefon na dan nestanka bio upaljen, a kada su pozvali, na njegov broj se javio drugi muškarac. On je kratko rekao da je to njegov broj telefona i da ne zna o čemu se radi.

U medijima se pojavila i nezvanična informacija da je nestali mladić porodici ostavio pismo.

Porodica nestalog mladića obratila se za pomoć i ministru policije Aleksandru Vulinu pismom i molbom da se potraga proširi i da im se pomogne sa uključenjem svih raspoloživih mehanizama koji su predviđeni za ovakve situacije.

Nemamo novih informacija o Milanu i potraga je u toku. Izražavamo zahvalnost i ministru i policijskim službenicima i očekujemo njihovu dalju podršku – kažu iz ove porodice.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije neka se javi najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 065/8089200.