INTERVJU SA EL ČAPOVOM KRALJICOM: Progovorila SUPRUGA najvećeg NARKO BOSA i otkrila OVO (FOTO)

El Čapo
Beta

Supruga najpoznatijeg meksičkog narko bosa Hoakina Gusmana El Čapa, Ema Koronel Aispuro, u intervjuu za "Telemundo" po prvi put je progovorila o suprugu i o tome koliko strahuje za njegov život.

 

Intervju koji je nazvan “Intervju sa El Čapovom kraljicom” snimljen je 12. februara u Sinaloi, a premijerno obajavljen danas na televiziji “Telemundo”.

Šta je SIN PABLA ESKOBARA poručio i otkrio Srbima?

“Supruga nisam videla od 8.januara, kada je i uhapšen, strahujem za njegov život. Ne znamo da li jede dobro, ne znamo ništa jer ga niko od porodice nije video. Tvrde kako ga ne tuku ali to sigurno nije istina, već je jednom bežao, ti ljudi su po ceo dan sa njim u ćeliji, sigurno ga muče. Znam da sve što nam kažu nije istina, bojim se” rekla je supruga El Čapa i dodala da muškarac kojeg drže u zatvoru nije nikakav narko-bos, već njen muž i otac njenih blizanakinja.

Koronel Aispuro je bivša misica koja je rođena u Kaliforniji i ima dvojno državljanstvo.

Za El Čapa se udala kada je napunila 18 godina, 2007. godine. U to vreme, El Čapo je imao 50 godina zbog čega se spekulisalo da je sklopljen brak iz interesa. Veruje se da je Emin ujak 2007. godine tek ušao u posao sa drogom zbog čega mu je bila potrebna pomoć.

Kako je istakla, Ema skoro ništa ne zna o poslovima kojima se El Čapo bavi.

“On je porodični čovek, nije grub ni nasilan, nikada nisam čula da je rekao neku lošu reč. Nisam ga nikada videla da nosi pištolj a tek ne da trguje drogom, on nije narko-bos” bilo je sve što je Ema imala da kaže o El Čapu.

Govoreći o glumici Kejt de Kastiljo koja je pomoću Šona Pena razotkrila El Čapa, Ema je rekla da nije ljubomorna na nju, iako su mediji pisali da se ona narko bosu veoma svidela.

“Videli su se samo jednom, i to na dan kada su ga uhapsili. Kako to može biti afera kada nije ni nastala” zaključila je Ema koja je treća supruga narko bosa koji je ranije tvrdio da ukupno ima devetnaestoro dece.