fbpx
5.7 C
Belgrade
05.03.2021
Naslovna U fokusu Svet INVALID DO KRAJA ŽIVOTA: Otkrila da se muž viđa sa ljubavnicom, pa...

INVALID DO KRAJA ŽIVOTA: Otkrila da se muž viđa sa ljubavnicom, pa mu priredila BRUTALNU OSVETU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Prevarena žena je sačekala da se suprug probudi, pa ga potom erotski uzbudila. Kada je bio spreman za vođenje ljubavi ona mu je nanela jezivu povredu.

printscreen/youtube.com/ Amuserr

Kasuna Sanusan (24) iz Si Rače na Tajlandu, odsekla je penis suprugu Siripanu (40), a organ bacila kroz prozor spavaće sobe kako bi otežala posao onome ko bude pokušavao da ga nađe.

Komšije su za to vreme čule krike čoveka i pozvale policiju. Policajci su uspeli da nađu penis i stave ga na led kako bi hirurzi mogli da pokušaju da ga zašiju, međutim, kasnije su hirurzi izjavili da je taj posao bio nemoguć.

Karuna je potom priznala zločin, a policiji je priznala da je povod za njen napad bio saznanje da se njen muž viđa sa drugom ženom.

– I pre nego što sam saznala, sumnjala sam na to, jer je uvek flertovao sa ženama, pa sam mogla da pretpostavim da sa nekima ide i dalje od toga. Pobesnela sam kada sam saznala da se viđa sa drugom. Planirala sam zločin i čekala sam jutro, kada još nije pri sebi, da to sprovedem u delo – rekla je Karuna.

Ona je trenutno u pritvoru, a lekari su objasnili da ništa ne mogu da urade povodom Siripanovog penisa i da će “ostati invalid do kraja života”.loading...