ISPLIVALI JEZIVI DETALJI: Sestra poznatog repera prijavila SILOVANJE

Kako je iz MUP- a potvrđeno policija utvrđuje okolnosti i istinitost njene verzije priče, a ona je upućena na lekarski pregled.

Silovanje Žena
Pixabay.com

V. S. (41), sestra našeg poznatog repera juče oko 23 časa prijavila je silovana i da joj je ukraden zlatan lanac sa medaljonom i oko 150 evra. Navela je da se sve dogodilo prošlog petka.
– Ona je bila u jednoj kafani u centru Beograda sa dva prijatelja od kojih jedan ima 81 godinu, drugi 60 i muzičar je. Tu su večerali i poprilično popili. Nakon dva sata krenuli su dalje, a sa njom je krenuo samo muzičar. Promenili su kafanu i otišli u drugu nedaleko od te prve. Tu im se pridružilo društvo tog muzičara, kako se pretpostavlja, još dva muškarca. Tu su još prilično popili, a potom je ona u stanju potpune alkoholisanosti tražila taksi da ide kući. Međutim, tada joj je jedan od njih, navodno, rekao da ima prevoz. Sledeće čega se seća je da se budi naga u nekoj kući i da nakon nekoliko dana primećuje da joj nedostaje medaljon sa likom Device Marije, oko 150 evra i u svom telefonu pronalazi snimak koji traje tri sata, a na kojem se vidi kako joj nepoznato muško lice prilazi i ima seksualni odnos kojem se ona protivila. Kada je pokušala da dobije muzičara, on joj je dao broj tog svog prijatelja koji nije hteo da joj se javi na telefon. Takođe, ispostavilo se da se sve odigralo upravo u kući tog muzičarevog prijatelja. Potom odlazi u policijsku stanicu i prijavljuje slučaj – rekao je sagovornik iz istage ovog slučaja.

Kako je iz MUP- a potvrđeno policija utvrđuje okolnosti i istinitost njene verzije priče, a ona je upućena na lekarski pregled.

Inače, V. S. (41) je ranije prijavljivala svog brata repera za nasilje u porodici. Pre dve godine, ona je podsetimo, prijavila policiji da ju je on pretukao na Novom Beogradu nakon svađe u jednom restoranu brze hrane u kom su ručali.