ISPOVEST ĆERKI UBIJENE ŽENE U PARAĆINU: “Jutros mi se mama nije javila, a posle su me pozvali i rekli mi da je ZAKLANA“

Porodica Marine M. (50), koju je nožem ubio Marko P. (22) u selu Trešnjevica kod Paraćina, i dalje ne može da dođe sebi zbog tuge koja ih je zadesila. Marko P. i njegova sestra Milica P. (27) su i ranije bili nasilni prema ubijenoj ženi, a ona je više puta zbog toga podnosila prijave policiji.

Pixabay.com

Podsetimo, Marko je nakon zločina, zajedno sa sestrom Milicom, napao i oca Miloša P. (58) i nožem ga izbo. Nesrećni čovek je trenutno u bolnici i u stabilnom stanju, a tek nakon privođenja Marka, saznalo se da je pre napada na oca počinio gnusni zločin.

Porodica ubijene žene, koja je godina bila u emotivnoj vezi sa ranjenim muškarcem, ističe da ovo nije prvi put da trpi nasilje.

Živeli su osam godina, oni su se super slagali, problem su bila njegova deca. Marko i nije toliko, s Milicom je imala najveći problem. Bila je podneta i prijava jer je tukla moju majku. Oni njoj ne mogu ništa jer je proglašena za neuračunljivu“, počinje priču ćerka ubijene žene, Violeta Živanović Krkić.

„Mama je juče, kada smo se čule, pripremala drva za uveče. Jutros kada sam zvala, nije mi se javila. Mislila sam da je problem s mrežom, posle su me pozvali i rekli mi da je zakalana“, kaže ona.

I druga ćerka ubijene žene, Jasmina Nikolić, ističe da je njena majka i ranije trpela nasilje.

„Sve živo je razbijeno po kući“, kaže ona.

Podsetimo, stravični zločin se dogodio juče uveče.