ISPOVEST OCA MONSTRUMA IZ ZAJEČARA: “Zvao sam ga, čuo se dečiji vrisak”

Policija
pixabay.com

Otac je sinoć oko 22 pozvao Vladicu Rajkovića, koji je odgovorio na poziv. Čuli su se krici trogodišnje devojčice, a onda se veza prekinula. Vladica je uhapšen zbog ubistva devojčice.

 

“Prvi put se javio i rekao da je otišao kući da bi izvršio veliku nuždu, sledeći put kad sam ga pozvao oko 22 sata, telefon se na kratko uključio, čuo se dečji vrisak i prekinula se veza”, rekao je Nebojša Telegrafu.

“Ovo zdrava osoba ne bi mogla da uradi! Teško nam je, bolje da ga ne vidim više. Čekam da se smiri situacija, utisci su sveži, da se slegnu, pa da idemo u porodicu devojčice da izjavimo saučešće kao ljudi”, naveo je Nebojša Rajković.

Vladicin otac Nebojša priča za Telegraf da ništa nije ukazivalo da će da se desi takva tragedija.

“U šoku smo, ne verujemo da se takvo nešto desilo. Takvo nešto normalna osoba ne bi mogla da uradi”, kaže unezvereni otac Nebojša i dodaje: “Vladica je na veselju bio normalan, veseo, popio je nekoliko špricera. Devojčicu je nosio na ramenima, igrali su se”.

MAJKA UBIJENE DEVOJČICE DALA IZJAVU: Ovako je došlo do MONSTRUOZNOG ZLOČINA

Vladicu u selu znaju kao radnog i vrednog i juče je pomagao da se peče prase i jagnje.

“Kada smo saznali da je Vladica nestao sa devojčicom, odmah sam ga pozvao. Prvi put se javio i rekao da je otišao kući da bi izvršio veliku nuždu, sledeći put kad sam ga pozvao oko 22 sata, telefon se na kratko uključio, čuo se dečji vrisak i prekinula se veza. Nakon toga je bio nedostupan i kartica više nije bila u funkciji. Ispostavilo se da Vladica nije ni dolazio kući, a jedino što smo kasnije zatekli je njegov mokar šorc i majica na žici”, otkriva otac.

NOVI DETALJI O ZLOČINU KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Kako je MONSTRUOZNO mučen i ubijen mali anđeo u Zaječaru?

Meštani pričaju da su čuli da je Vladica bio hladan na saslušanju.

Do skoro je bio u vezi sa komšinicom D.N. (69), koja se nije udavala. Međutim, i ona je nedavno nestala, a on je danas priznao da je i nju ubio.

Policija je tim povodom dolazila da ga saslušava, ali je, navodno, prošao na poligrafu, pišeTelegraf.loading...