Tvrdnju ginekologa poznate glumice koji je pre mnogo godina rekao da je Merlin Monro nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Baker Moris.

 

Iako je prošlo više od pedeset godina od smrti Merilin Monro, jedna od najlepših glumica i dalje je u žiži javnosti! Tvrdnju ginekologa, koji je pre mnogo godina rekao da je Merilin Monro nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Baker Moris.

Gledis (53) je pokrenula sudski postupak budući da je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije ćerka njene rođake Meredit Bajker.

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj ćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merilin Monro i Džona Kenedija.

Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje, otkrila je Gledis.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena, Gledis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji.

Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara koliko se procenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za neverovatnih pet miliona.