IZBORI U AMERICI SVE BIZARNIJI! Tramp dobio poziv od portivkandidata na TAKMIČENJE U SKLEKOVIMA

Džozef Bajden, koji ima 76 godina i jedan je od favorita demokrata za predsedničke izbore 2020. godine, izjavio je da će pozvati Donalda Trampa da se takmiče ko će napraviti više sklekova, ako američki predsednik sumnja u njegovo zdravlje zbog godina.

Tramp
Beta

“Kazaću – Hajde Donalde, dođi! Koliko sklekova možeš da uradiš, druže?”, rekao je Bajden u intervjuu američkim medijima.

Tramp, kandidat za drugi presednički mandat, bivšeg američkog potpredsednika zove “Džo Dodo” ističući Bajdenove godine, premda on sam ima 73 godine. Tramp je rekao da Bajden zbog godina nema nikave šanse na narednim predsedničkim izborima u novembru 2020. godine.

Lekar Bele kuće u februaru je saopštio da Tramp generalno ima veoma dobro zdravlje, iako neki pregledi sugerišu da je američki predsednik na ivici gojaznosti.

Tramp je malo fizički aktivan. Igra samo golf na svojim imanjima. Međutim, ako bi prihvatio izazov, Bajden bi možda bio u neprilici. Novinar Riki Rajli u svojoj knjizi je preneo razne anegdote u kojima Tramp voli da vara da bi pobedio.