Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu zapalio se večeras kod Autokomande, a u incidentu nije bilo povređenih.

 

Fudbaleri su iskakali iz otvorenog turističkog autobusa koji se zapalio između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka autoputu i Južnom bulevaru.

Vatrogasci su brzo stigli na mesto incidenta i gase požar, a saobraćaj je posle blokade ponovo normalizovan. Spašeno je petoro, šestoro male dece koja su bila blizu dešavanja.

Niko od fudbalera nije povređen.

 

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona “Rajko Mitić”, posle utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i u pratnji više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save.

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pesmom “titulu da slavimo”, a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku.

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cele rute baklje su palili i navijači i fudbaleri.

Proslava je trebalo da bude nastavljena i kod Hrama Svetog Save, a da se zatim povorka navijača uputi ka Kalemegdanu i spomeniku Pobednik.

Crvena zvezda je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa. Crveno-beli su u subotu primili pehare i potom pobedili Voždovac sa 5:1, posle čega je priredjen veliki vatromet na stadionu “Rajko Mitić”.loading...