IZGUBIO BORBU SA KORONOM: Čuveni doktor preminuo od posledica virusa (FOTO)

Doktor Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, preminuo je u 49. godini života od posledica koronavirusa.

Pixabay

Mileusnić je preminuo posle teške borbe sa virusom Covid-19. Srpski plivač Čaba Silađi i golman Crvene zvezde Milan Borjan oprostili su se od doktora.

– Danas je od COVID-19 preminuo doktor koji mi je bezbroj puta spasavao sezonu. Lečio mi je povredu par dana pred puta na OI 2008 u svom porodičnom stanu van radnog vremena, i od tad mi se na telefon javljao sa ‘szerbus kis barátom’. Hvama Vam doco – napisao je Silađi na tviteru.

Doktor Mileusnić bio je član Američkog udruženja fizijatara, Srpske asocijacije fizijatara, predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Srbije, kao i direktor Klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

Bio je doktor Ivani Španović, Vanji Udovičiću, Mihailu Dudašu, Čabi Silađiju, Andrei Lekić, Aleksandru Rašiću…

Od COVID19 je preminuo Dr Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine iz Beograda. Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u petak 03.07.2020. godine u 10 sati minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi – navodi se na fejsbuk stranici sindikata lekara i farmaceuta.