Pokušajte da se ne nasmejete! Prodavnica u centru Beograda sa NAJORIGINALNIJIM IZLOGOM u gradu (FOTO)

izlog
dnevno.rs

Izlozi prestoničkih lokala liče jedni na druge. Šetajući prometnim ulicama zaslepljeni smo blještavilom reklamnih ekrana, a retko ko odloli pozivu, kada na staklu ugleda natpis "sniženje". U ovoj radnji su se odlučili za malo drugačiju "strategiju"...

 

Štamparija “Simbol”,nalazi se u ulici 27. marta. Prometna saobraćajnica u centru Beograda, deo je svakodnevne rute naših sugrađana koji žure na posao, plaćaju račune, šetaju ka centru ili samo gube vreme. Ima i onih koji u večnom traganju za željenom lokacijom, neizostavno svrate u pomenuti lokal.

Postavljaju različita pitanja. Najčeša se odnose na zonu parkiranja. Takođe, sve je više onih  čiju radoznalost ne možemo zadovoljiti zbog naših svakodnevnih obaveza – Gde je Banovo brdo? Da li je tu Dobrila iz hemijskog čišćenja? Raspituju se o lokacijama javnih ustanova, traže stanove fizičkih lica – kaže za Dnevno.rs direktor ove štamparije Ivan Ristić.

Zato su zaposleni iz ovog preduzeća odlučili da “jednom za svagda” odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja. Deo izloga je ispisan odgovorima, pa ako neko ima pitanje, odgovor će pronaći i bez uznemiravanja osoblja štamparije.

 

Štamparija se od 1974. nalazi na ovoj lokaciji. Najpoznatija je po izradi vizit-karata međutim veliko interesovanje za novi izgled njihovog izloga, možda ih podstakne na proširenje ponude usluga.

– Samo smo želeli da pokažemo da je ovo firma, a ne servis za informacije. Nije to nikakav izliv kreativnosti iako je izlog privukao pažnju. Mnogi prolaznici zastaju, neke smo i nasmejali. Veliki broj fotografiše radnju a pojedini ništa nisu razumeli pa nastavljaju po starom – sa osmehom završava razgovor direktor Ristić .