IZMENE LINIJA GSP-a: Ovog vikenda, Beograđane očekuju VELIKA TUMBANJA U SAOBRAĆAJU

Tramvaj
Dnevno.rs/Petar Marković

Pojedine tramvajske linije izmeniće režim rada zbog popravke tramvajskih šina u 27. marta, raskrsnica sa Ulicom Majora Ilića, a radovi će trajati od subote, 26. novembra, od 7 časova do ponedeljka, 28. novembra, u 3 časa.

 

Kako je saopšteno iz GSP „Beograd”, u subotu i nedelju tramvaji sa linije 2, na spoljašnjem krugu, saobraćaće redovno, a na unutrašnjem krugu neće saobraćati, tramvajska linija 5 se privremeno ukida, a linija 6 pojačava.

Tramvajska linija 10 saobraćaće na relaciji: Kalemegdan (Donji grad) – Pristanište – Glavna železnička stanica – Trg Slavija – Banjica i nosiće oznaku 10L.

Zašto je Prag raj za sve koji vole vožnju u gradskom prevozu možete pročitati klikom OVDE

Uspostavlja se privremena autobuska linija 5A, na relaciji: Dorćol (SRC „Milan Muškatirović”) – Vukov spomenik. Trasa linije (u oba smera): Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27. marta – Kraljice Marije i Vukov spomenik. 

Vozila sa linija 65 i 77, u oba smera, saobraćaće: 27. marta – Džordža Vašingtona – Bulevar despota Stefana – Braće Jugović – Dečanska i dalje redovnim trasama. 

Privremeno se ukidaju stajališta „Pravni fakultet”   u Beogradskoj ulici u oba smera za liniju 10 i „Makedonska”  u oba smera za linije 65 i 77.

Kako se horoskopski znaci ponašaju u GSP-u pročitajte u urnebesnom tekstu OVDE

Vozila sa noćnih linija 27N i 32N, u smeru ka Trgu republike, saobraćaće kao vozila sa dnevnih linija 65 i 77, u izmenjenom režimu.

Na izmenjenom delu trase tramvaji će koristiti postojeća stajališta JGP-a.loading...