Izmene saobraćaja na Novom Beogradu i na Topčiderskoj zvezdi

radovi na putu
Petar Marković

U Studentskoj ulici, Bulevaru Zorana Đinđića i na Tošinom bunaru doći će do posebne organizacije saobraćaja od 2. do 15. avgusta zbog postavljanja kablovskih vodova, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

 

Radovi će se obavljati na delu trotoara i kolovoza po fazama i to: faza 5 – u Bulevaru Zorana Đinđića u zoni raskrsnice sa Studentskom ulicom do 15. avgusta. Saobraćaj se u ovoj fazi obustavlja u Bulevaru Zorana Đinđića, na delu od Studentske ulice do Tošinog bunara od 3. avgusta u 1 sat do 15. avgusta. 

Podfaza 5A1 – na Tošinom bunaru u zoni raskrsnice sa Bulevarom Zorana Đinđića od 6. do 7. avgusta, podfaza 5A2 – Tošin bunar u zoni raskrsnice sa Bulevarom Zorana Đinđića od 8. do 14. avgusta. 

Tokom izvođenja radova u Bulevaru Zorana Đinđića, na delu od Studentske do Tošinog bunara, menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza. Vozila sa linija 72, 75, 76, 77, 82, 708, E4, 75N i 603N će, u oba smera, na delu od raskrsnice Pariske komune – Studentska do raskrsnice Tošin bunar – Bulevar Zorana Đinđića saobraćati sledećim saobraćajnicama: Pariske komune, Tošin bunar i dalje redovnim trasama. 

Vozila sa linije 74 i 612 će, u oba smera, na delu od raskrsnice Narodnih heroja – Bulevar Zorana Đinđića do raskrsnice Tošin bunar – Bulevar Zorana Đinđića saobraćati sledećim saobraćajnicama: Narodnih heroja, Pariske komune, Tošin bunar i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 15N će, u oba smera, na delu od raskrsnice Pariske komune – Studentska do raskrsnice Tošin bunar – Prilaz saobraćati sledećim saobraćajnicama: Pariske komune, Tošin bunar i dalje redovnim trasama.

JKP „Beograd-put” izvodiće radove redovnog održavanja, pri čemu će doći do posebne organizacije saobraćaja u Bulevaru vojvode Putnika (na kružnom toku „Topčiderska zvezda”). Radovi će se izvoditi bez saobraćaja od 2. avgusta od 22 do 3. avgusta u 6 časova.

Tokom izvođenja radova vozila sa linije javnog prevoza 44 saobraćaće do terminusa “Železnička stanica Beograd centar”.

Na izmenjenom delu trase vozila javnog gradskog prevoza će koristiti sva postojeća stajališta.loading...