IZREŠETAN MLADIĆ U LESKOVCU: Odbija da kaže KO JE PUCAO, komšije kažu da NISU NIŠTA ČULE

Leskovčanin M. S. (26) ranjen je sa četiri metka iz pištolja u Kajmakčalanskoj ulici, nedaleko od stadiona "Dubočice" u Leskovcu, i njegovo stanje posle operacije je stabilno, rečeno je danas agenciji Beta u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Hronika
Dnevno.rs

M. S. je sinoć posle ranjavnja najpre zbrinut u urgetnom centru u leskovačkoj bolnici, pa potom prebačen u Klinički centar u Nišu.

– Jednim metkom pogođen je u leđa, u donjem delu, i to je najproblematičnije jer je metak ostao u telu, drugi metak je prošao kroz stomak i pokidao deo tankog creva, dok je trećim i četvrtim metkom pogodjen u desnu nadlakticu – kazao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Policija se povodom tog događaja nije još oglasila, a spekuliše se da je na mladića ispaljen ceo šaržer od sedam metaka posle svađe sa grupom drugih mladića koji su mu ubili psa.

Agenciji Beta je, međutim, nezvanično rečeno u krugovima bliskim istrazi, da je na njega pucano iz automobile u pokretu.

Na licu mesta je uviđaj. Trakom je obeležena zelena parkovska površina i kolovoz, ali ljudi iz komšiluka tvrde da ništa nisu čuli ni videli.

– Ja sam bio budan do jedan sat posle ponoći. Ama baš ništa nisam čuo – kazao je čovek pored čije kuće je ranjen mladić.

M. S. stanuje nedaleko od mesta gde se desila tragedija. Istražitelji veruju da žrtva poznaje napadača ali je Savić, prema nezvaničnim informacijama, odbio da kaže ko je pucao u njega.

Nedaleko odatle je 11. septembra prošle godine ubijen Aleksandar Mikić iz Leskovca, kada je izrešetan sa 15 metaka i na licu mesta ostao mrtav. Iako su kamere snimile sam čin ubistva, ubica do danas nije pronađen.