IZUJEDANA PO GLAVI I TELU! Grozna tragedija kod Jagodine odnela život mlade devojke

Sara R. (23) preminula je nakon što se predozirala narkoticima, a njen nevenčani suprug Vladimir M. (40) iz sela Voljavča kod Jagodine nalazi se u pritvoru zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

policija
Pixabay.com

Vladimir V. je i ranije osuđivan zbog istog krivičnog dela na štetu svoje majke.

Naložena je i toksikoloska analiza, jer je pokojna u dužem vremenskom periodu prekomerno konzumirala psihoaktivne supstance, što je dovelo i do slabljenja srčanog mišića – navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Vladimir je taj koji je pozvao policiju i prijavio da je Saru zatekao mrtvu u kući. Njeno telo pronađeno je sa brojnim povredama i ujedima po glavi i telu.

Njoj su konstatovane brojne povrede na telu, ali su one, prema prvom mišljenju obducenta koji je bio na mestu uviđaja lake i nisu uzrok smrti, te i da se sumnja da je ona preminula usled predoziranja. Nakon što bude obavljena obdukcija i izvršeno još analiza, biće poznato hoće li se njen suprug teretiti – navodi izvor upoznat sa slučajem.

Prijave zbog nasilja

Prema nekim izvorima, ovo dvoje supružnika imali su turbulentan brak, a poslednje tri godine u Osnovno tužilaštvo u Jagodini stizale su izveštaji policije u vezi s njihovim narušenim odnosima.

U ovom tužilaštvu dostavljena su tri izveštaja Policijske uprave u Jagodini u vezi s narušenim odnosima vanbračnih supružnika Vladimira M. i Sare R, i to dva izveštaja u toku 2017. godine i jedan izveštaj u toku 2019. godine, međutim, po istima nisu pokretani krivični postupci, imajući u vidu da je Sara R. tvrdila da nije preživela bio kakvo nasilje od Vladimira M, a drugih dokaza u tom smislu nije bilo – navode u OJT Jagodina.

Kako dodaju, Vladimiru M. određivane su hitne mere.

Postupajući po navedenim izveštajima Policijske uprave u Jagodini, Vladimiru M. su u tri navrata izricane hitne mere zaštite od nasilja u porodici, odnosno da ne kontaktira i ne prilazi žrtvi nasilja Sari R. u trajanju od 30 dana – dodaju u Tužilaštvu.

“Iz njihove kuće stalno je dopirala galama”

Da su odnosi ovog mladog bračnog para bili komplikovani potvrđuju i njihove komšije. Kako pričaju, oni su se pre nekoliko godina doselili iz Jagodine u selo Voljavče, gde su živeli.

U toj trošnoj kući živeli su njih dvoje sa decom i njegovim bratom. Kuću je kupila Vladimirova majka, ali nju nismo viđali. Oni se od kada su se doselili nisu družili ni sa kim, a komšiluk se trudio da ih izbegava jer su bili agresivni – priča jedan od komšija.

Kako objašnjava, Vladimir i Sara imaju dvoje male dece, sinčića od nekoliko godina i bebu koju su nedavno dobili.

Često su se svađali i iz njihove kuće je stalno dopirala galama. Trudili smo se da ih izbegavamo koliko možemo – navode komšije.

Sestra živela u istom selu

Kako pričaju komšije, Sara ima sestru koja takođe živi u selu Voljavču.

Sestra joj se udala i došla na selo da živi. Nismo je viđali toliko često, pa ne znamo u kakvom su odnosu bile – pričaju komšije.loading...