IZVRŠITELJ IZ SMEDEREVA NADRLJAO: Došao u kuću zbog duga od 2.000 dinara i – ZAŽALIO!

V. Dž. (45) iz Smedereva uhapšen je nakon što je sudskom izvršitelju Srđanu Ristiću, koji je došao u njegovu kuću u nameri da naplati dug od 2.000 dinara, prislonio pištolj na čelo i zapretio smrću.

Pistolj
Pixabay.com

Ristić je 4. juna oko 11 časova došao ispred kuće osumnjičenog, koji ga je pozvao da uđe i popne se na sprat, saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Kada je izvršitelj ušao, V. Dž. mu je najpre, kako se tvrdi, zatražio službenu legitimaciju, a potom rekao da ga sačeka, uz opasku: “Sad će tebi bata da plati”. Otišao je u drugu sobu da bi se ubrzo vratio sa pištoljem.

– Najpre je uperio oružje u izvršitelja, a zatim mu ga prislonio na čelo govoreći: “Sad ću da te izbušim”. Nakon toga, izvršitelj je napustio kuću i prijavio slučaj policiji – navodi naš izvor.

V. Dž. je ubrzo priveden, a na saslušanju u Tužilaštvu je tvrdio da je reč, navodno, o plastičnom pištolju. Policija je kod njega pronašla i zaplenila dva pištolja. Na zahtev Osnovnog javnog tužilaštva, nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana.

Kako saznajemo, on je odranije poznat policiji i već je krivično odgovarao za razna krivična dela.loading...