Do 8. marta je poslato 3.656.535 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

 

Foto: Rts printscreen 

U prvom izvlačenju nagrada u okviru nagradne igre Ministarstva finansija – “Uzmi račun i pobedi”, održanom u studiju RTS-a, izvučena je glavna nagrada, dvosoban stan u Beogradu (u Ulici braće Jerković-Padina).

Vlasnik ove nekretnine od večeras je Marina Grković iz naselja Mesarci kod Debrca. Najsrećniji koverat izvukla je mala Vesna, ćerkica proslavljenog košarkaša Igora Rakočevića i to iz trećeg puta. U prve dve koverte sadržaj nije ispunio uslove.

Pored stana, podeljeno je i 12 automobila “fijat 500L”, kao i putovanje u Pariz i dva putavanja u Grčku.

Glumci iz serije “Vojna akademija”, Dragana Dabović i Nebojša Milovanović, najpre su izvukli koverte koje su srećnicima donele ključeve automobila “fijat 500L”.

Po jednog četvorotočkaša dobili su: Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović iz Beograda, Ljilja Jakoševski iz Vrbasa, Slađana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja i Gordan Pejić iz Železnika.

Na četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe (sa avionskim prevozom, sa polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa) otići će Simić Strahinja iz Šapca. Njega je na ovaj put poslao vaterpolista Nikola Jakšić.

Dodeljena su i dva putovanja u Grčku za dve osobe (10 dana). Srećni dobitnici su Zoran Mirilović iz Pančeva i Uroš Paunović Padinska Skela.

Potom su drugih šest dobitnika automobila “fijat 500L” izvukle reprezentativke u tekvondou Milica Mandić i Nađa Savković. Sadržaj u čak tri koverte nije ispunio uslove. Na kraju su izvučene sledeći dobitnici: Nada Ribnica iz Kraljeva, Martinović Veselin iz Subotice, Nikola Đorđević iz Niša, Milijan Dimitrijević iz Valjeva, Bojana Zoković Đokić iz Novog Sada i Slavka Pantović iz Smedereva.

 

Foto: Rts printscreen 

Najsrećniji koverat izvukla je petogodišnja Vesna, ćerkica proslavljenog košarkaša Igora Rakočevića. Dvosoban stan u Beogradu (u Ulici braće Jerković-Padina) dobila je Marina Grković iz naselja Mesarci kod Debrca.

U prvom izvlačenju učestvali su samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23:59 časa.

Pristigle koverte prenete su iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbeđenje MUP-a Srbije. Studio će do poslednjeg izvlačenja 31. marta obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video nadzorom.

Koverte, koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

Prema poslednjim podacima, do 8. marta je poslato 3.656.535 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”.

Pošta je do tad odštampala i u više od 1.500 svojih poslovnica distribuirala 7.300.000 besplatnih namenskih koverata, a građani su na poštanskim šalterima širom Srbije preuzeli ukupno 6.404.102 koverta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 135,3 miliona dinara.