JANKOVIĆ O OSTAVCI SRĐANA ŠKORA: To će komentarisati PSG i javnost, A NE JA!

Saša Janković
Beta / Milan Obradović

Predsednik PSG obratio se javnosti putem društvene mreže.

 

Predsednik Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Janković objavio je u utorak uveče na svom Tviter nalogu da ostavka člana predsedništva PSG Srđana Škora nije nešto što on treba da komentariše i na to odgovara, već da će to učiniti pokret i javnost.

Potpuno razumem zainteresovanost mnogih da se oglasim, ali ovo nije nešto što ja treba da komentarišem ili na njega odgovaram. To će učiniti Pokret i javnost – napisao je na Tviteru Janković.

Član Predsedništva PSG Srđan Škoro u utorak je podneo ostavku jer se kako je u ostavci naveo, pokretom upravlja na nedemokratski način.

Odavno više nismo Pokret, a najmanje slobodni građani. Odluke se donose na način koji nije demokratski. Pokretom i njegovom organizacijom upravlja Slavica Janković, supruga predsednika koja odlučuje o svemu, pa i o kadrovskim rešenjima – naveo je Škoro u ostavci.

On je tražio i da se o njegovoj ostavci izjasni Predsedništvo pokreta čija sednica je zakazana za sutra, ali i osnivači pokreta koji sastanak treba da imaju u petak.