JAPANSKA “CRNA UDOVICA”: Osuđena na SMRT zato što je TROVALA MUŽEVE i tako “zgrnula” BOGATSTVO

Čisako Kakehi
Twitter/BBC News World

Okružni sud u Kjoto distriktu osudio je 70-godišnju Čisako Kakehi na smrt vešanjem zbog ubistva trojice muškaraca među kojima je bio i njen suprug kao i za pokušaj ubistva četvrtog muškarca, izjavio je sudski zvaničnik.

 

Nekadašnja japanska milionerka poznata po nadimku “Crna udovica” zbog prevremenih smrti njenih ljubavnih partnera i muža, osuđena je juče na smrtnu kaznu.

Okružni sud u Kjoto distriktu osudio je 70-godišnju Čisako Kakehi na smrt vešanjem zbog ubistva trojice muškaraca medju kojima je bio i njen suprug kao i za pokušaj ubistva četvrtog muškarca, izjavio je sudski zvaničnik, prenosi AFP. 

Kakehi je postala ozloglašena zbog optužbi da je usmrtila nekoliko starijih muškaraca sa kojima je bila u vezi. 

Tužilaštvo je navelo da je ona koristila cijanid kako bi otrovala svoje ljubavnike, skupljajući, kako se navodi, milijardu jena (više od 7,5 miliona evra) u periodu od deset godina. 

Kakehi je u početku odbijala da svedoči na sudu kada je suđenje počelo u junu, međutim kasnije je šokirala sud kada je priznala da je ubila svog četvrtog supruga 2013. 

Ona je, kako se navodi, bila sa velikim brojem muškaraca, koji su uglavnom bili stariji ili bolesni, a sa nekima je stupila u kontakt preko sajtova za upoznavanje gde je tragala, kako je sama navela, za bogatim muškarcima bez dece. 

Tužilaštvo je saopštilo da su muškarci umirli na njenim rukama ubrzo nakon što bi joj dali punomoć nad životnim osiguranjem koje se kasnije pretvoralo u milione dolara.