JEDNIM KLIKOM IZGUBIO 33.000 EVRA: Ludi provod na Ibici ga je SKUPO KOŠTAO (FOTO)

Mladić
Facebook/Davie Little

On sada pokušava da odustane od kupovine, ali nije izvesno da će to i uspeti.

 

Dejvi Litl iz Durama u Engleskoj je u sredu nešto posle ponoći  kupio autobus. I to dok je bio u popularnom klubu na Ibici!

U jednom trenutku se nalazio u klubu i odlično se provodio, u sledećem pokušava da se izvuče od plaćanja skoro 30 hiljada engleskih funti za autobus koji je u alkoholisanom stanju kupio te lude noći na Ibici.

On je na svom Fejsbuk profilu postavio sliku vozila koje je greškom kupio na onlajn aukciji u sredu, uz natpis “autobus od 30 hiljada”. Pored natpisa je dodao i da Ibica uništava živote, ali i da zapravo neće platiti ono što je greškom kupio, odnosno da nema nameru da plati 28.500 engleskih funti za autobus!

Litl radi u teretani u gradiću Darlington i povodom kupovine autobusa izjavio je da ni u jednom trenutku nije potvrdio da će do razmene doći, već je to pretpostavljeno.

Slučaj je trenutno na razmatranju, tako da čekam da saznam šta će se desiti – dodao je on.

Klaber je napisao i da “je živeo punim plućima bez ijedne brige” u klubu na otvorenom, kada je odlučio da kupi vozilo dugačko dvanaest metara, ali da ni sam nije siguran koji je razlog te kupovine.

– Stvarno ne mogu da poverujem da se ovo dešava – napisao je uz sliku najnovijeg dodatka svom voznom parku.

Na kraju je upitao svoje prijatelje da li žele da kupe autobus od njega.

Iako ga kupovina autobusa nije učinila najsrećnijim čovekom, njegov post na Fejsbuku je od njega napravio pravu zvezdu, s obzirom na to da je za dva dana skupio više od 40 hiljada lajkova i skoro 5 hiljada podela.

Mada Dejvi nije siguran iz kojeg razloga je pripit učestvovao na onlajn aukciji i tom prilikom kupio autobus, ono što jeste sigurno je da razlog njegove brzo stečene popularnosi nije u divljenju njemu samom, već čuđenju nad njegovom nepromišljenošću.loading...