Jelenin suprug JOŠ U PRITVORU, očekuje se NOVI POLIGRAF

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Zoran Marjanović, suprug Jelene Krsmanović Marjanović (33) koja je pronađena mrtva u nedelju oko podneva u kanalu kod nasipa u Borči, i dalje je u pritvoru. Iako je muž ubijene pevačice već prošao poligraf, zadržan je u policiji.

On je, naime, tokom ispitivanja bio pod uticajem sedativa, a kako su mu dolaskom na saslušanje konstatovane povrede na rukama očekuje ponavljanje poligrafa. Nezvanično, ponavljanje je neophodno i jer je on tokom prvog ispitivanja dao neke kontradiktorne izjave.

Poligrafsko ispitivanje prošli su i Zoranovi roditelji, kao i sin iz prvog braka.

Inače, procurela je informacija da je ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović majka zvala dok je trajala potraga za njom. Pozvala ju je u dva navrata. Nakon prvog telefonskog poziva se niko nije javljao, a poslednji put se sa druge strane žice čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde.

Kako je ispričala Jelenina kuma, pevačica se prvi put čula sa majkom u subotu oko 15 i 35, kada joj je rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak, pošto je bila bolesna.

–  Jelenina majka je Jelenu ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do 5, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17 i 20, majka je pozvala još jednom. Tada se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde – rekla je Jelenina kuma.

Jelenin mobilni telefon pronađen je oko 5 sati ujutru, samo 30 metara od mesta na kom je, satima kasnije nađeno njeno telo. Pored telefona policija je pronašla i patike, šnalu i trenerku.