JEZIV PRIZOR IZ BEOGRADA: Mladić brutalno pretukao devojku na sred ulice (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je stravični napad na devojku u Ulici dr. Ivana Ribara u Beogradu, na kome se vidi kako nepoznati muškarac udara mlađu ženu, a potom je vuče po ulici.

policija
Pixabay.com

Snimak je objavljen na Instagram stranici „Moj Beograd“, a zasad nije poznato ko je osumnjičeni nasilnik.

U Ulici dr. Ivana Ribara, kraj Lidla, sinoć je muškarac brutalno pretukao ženu. Razbio joj mobilni o glavu, udarao je rukama, nogama. Nakon nekog vremena stigao je automobil (ne znam da li su ljudi iz automobila njegovi prijatelji ili prolaznici, pošto je i vozača udario i napao). Dok je ležala na podu, vukao ju je ka autu, opirala se. Na kraju je ipak ušla u auto. Molila sam Boga da ne krenu dok ne stigne policija, koja mi se inače javila tek nakon više poziva (ali tada su mi rekli da je policija na putu i da je slučaj već prijavljen). Istrčala sam iz stana da probam da uslikam tablice (u slučaju da odu) i u tom trenutku je sva sreća stigla policija“, navodi se u objavi i dodaje:

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)


Inače, neki dečko je dotrčao i izvukao napadača sa suvozačevog mesta tako da mislim da je on zaslužan što je policija stigla na vreme i svaka mu čast na hrabrosti, jer je ova osoba bila jako luda i besna“, navodi se u objavi.