Nišlija Milan Ljubosavljević (59), koji je uhapšen u akciji „Cunami“, sumnjiči se da je u subotu uveče silovao J. P. (25) u beogradskom naselju Pinosava.

On je napao devojku nakon što je izašla iz autobusa. Dok se kretala ka svojoj kući, napao ju je s leđa, odveo u napuštenu kuću i pod pretnjom nožem izvršio obljubu. On je u Pinosavi radio kao nadničar, te ga meštani tog naselja ne poznaju.

 
Kuća u kojoj je silovao nesrećnu devojku nalazi se tik uz Avalski put. Obrasla je korovom i travom i prosto je nemoguće joj prići.

– Negde posle ponoći, začuo sam vrisak koji je dolazio iz pravca jedne od napuštenih kuća u ulici. Ubrzo zatim čuo sam lavež pasa i video nekoliko policijskih automobila. Ne znam ko je mogao ovako nešto da učini. Prvi put čujem da je neko uopšte boravio u napuštenoj kući – rekao je za „Blic“ jedan od komšija.

Pored Ljubosavljevića, u akciji “Cunami” koja je sprovedena na teritoriji cele Srbije u noći između subote i nedelje uhapšeno je još 67 osoba osumnjičenih za najteža krivična dela – ubistva, silovanja, dilovanje droge, krijumčarenje ljudi…loading...