JEZIV ZLOČIN U STARIM BANOVCIMA: Devojčicu zarobio u podrumu, tretirao je kao seksualnu robinju!

nasilje
pixabay.com

Muškarac D. R. (65) je uhapšen zbog sumnje da je deset dana seksualno zlostavljao maloletnu devojčicu, koju je držao kao robinju u svojoj kući.

 

Porodica maltretirane i seksualno napastvovane devojčice je, kako nezvanično saznaje Kurir, njen nestanak prijavila u subotu, 14. marta. Mesec dana kasnije, prilikom pretresa kuće muškarca zbog sumnje da u njoj čuva oružje, devojčica je pronađena u jednoj od soba.

– Dete je policiji reklo da ju je D. R. redovno seksualno zlostavljao upotrebljavajući divljačku silu. Takođe, zabranio joj je da izlazi iz kuće. Pretio joj je da će je ubiti ako se usudi da pređe prag. Drhtala je, zbunjeno zurila i vapila za vazduhom kad ju je policija pronašla kako nepomično sedi na podu mračne i prašnjave sobe – kaže izvor Kurira.

Nezvanično, devojčica je bila u hraniteljskoj porodici, koju je svojevoljno napustila i završila u stanu nepoznatog muškarca.

– Ona je ranije u više navrata odlazila od kuće, ali se uvek vraćala. Nije je bilo nekoliko dana, pa je prijavljen njen nestanak – navodi izvor Kurira.

Policija je, kaže naš sagovornik, u stanu D. R. prilikom pretresa pronašla gasni pištolj sa četiri metka za koji muškarac nije imao dozvolu.

Osumnjičeni je priveden i zadržan u policijskoj stanici. Potom je uz krivičnu prijavu saslušan u tužilaštvu. Određen mu je i pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja.loading...