JEZIV ZLOČIN U VRANJU: Muškarac ubijen zbog pogrešnih cigara i kusura?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Vranju, brzom akcijom, uhapsili su Igora Š. (1996) iz ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, usmrtio pedesetogodišnjeg sugrađanina Vojislava S.

policija
Pixabay.com

Telo stradalog je pronađeno u petak ujutru i, prema svedočenjima suseda, radi se o Vojislavu S., poznatom gradskom liku, bez zaposlenja, rodom iz obližnjeg Balinovca.

Naime, kako svedoče komšije, pre zločina njih dvojica su sedeli kod Igora, koji je poslao Vojislava u prodavnicu po cigarete i dao mu 2.000 dinara.

Vojislav se navodno vratio iz prodavnice sa pogrešnim cigaretama i vratio Igoru samo 200 dinara kusura.

Na to je Igor, kako navode komšije, pobesneo pa zgrabio držalicu od sekire i izudarao druga po leđima i glavi. Usled teških povreda Nemanja je na mestu ostao mrtav, a policija i Hitna pomoć mogli su samo da konstatuju smrt, pišu “Novosti”.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.