JEZIVA IZJAVA: Voditelj bolesnom dečaku rekao UŽASNU STVAR koja je zaprepastila javnost! (VIDEO)

dečak
printscreen/youtube

Gledaoce popularnog jutarnjeg šoua na britanskom ITV zgrozio je voditelj Imon Holms koji je u jednom trenutku bizarnim komentarom teško uvredio dete koje se bori sa retkom vrstom raka.

 

Doson Vilkok imao je 15 meseci kada mu je dijagnostikovan hepatoblastom, rak jetre, a njegovi roditelji odlučili su da gostuju u šouu kako bi otkrili da im ponestaje vremena da skupe sredstva za lečenje svog sada 22-mesečnog sina u Americi.

Holms je porodici iz Notingemšira poželeo sreću u prikupljanju sredstava, a dok je završavao razgovor odlučio se na popriličnu bizarnu odjavu.

Srećno ti bilo Dosone i vrati nam se kad ti opet naraste kosa, a ti nam budeš bolji i lepši – rekao je Holms i izazvao zaprepašćenje.

Dosonova majka Vendi izgledala je zgroženo, a ubrzo je i Tviter bio preplavljen ogorčenim komentarima.

Kako ovaj još uvek ima posao? Zašto bi pobogu izjavio tako nešto? Kakav bezvredan čovek, samo su neki od (pristojnijih) komentara koji su zapljusnuli Tviter – navodi se.

Inače, mali Doson prolazi kroz hemoterapiju, ali zasad od toga nije bilo pomoći. Upravo su zbog toga roditelji pokrenuli kampanju #adollarfordawson kako bi sakupili oko 500.000 funti i omogućili mu lečenje u Americi.