JEZIVA SMRT: 11 muškaraca SILOVALO I UBILO KRISTINU u novogodišnjoj noći (FOTO)

Čak 11 muškaraca optuženo je za grupno silovanje i ubistvo, nakon što je 23-godišnja stjuardesa Kristin Angelika Dasera pronađena mrtva u kadi u hotelu na Filipinima.

Instagram/xtinedacera

Nesrećnu devojku, koja je na Filipinima s kolegama slavila Novu godinu u hotelskoj sobi je u kadi bez svesti pronašao njen kolega.

Dasera je prošle nedelje s kolegama doputovala u luksuzni hotel City Garden u gradu Makatiju kako bi proslavila Novu godinu.

Dan posle slavlja, Daserin kolega Romel Galida probudio se oko 10 sati, a nju je pronašao u kadi. Misleći da Dasera spava, Galida ju je pokrio ćebetom i vratio se na spavanje.

Kada se Galida nakon nekoliko sati ponovno probudio, shvatio je da je Dasera bez svesti i da je poplavila.

Galida je potom pozvao hitnu pomoć te je svojoj kolegici dao veštačko disanje, ali ona nije reagovala. Hitna ju je odvezla u bolnicu u Makatiju, međutim lekari joj nisu mogli pomoći i proglašena je mrtvom.

Istražitelji trenutno čekaju nalaz obdukcije, ali su rekli da su na Daserinim grudima i kolenima pronašli masnice i ožiljci. Rekli su i da postoje indikacije da je bila žrtva seksualnog nasilja.

Lokalni mediji pišu da je policija za silovanje i ubistvo optužila 11 muškaraca koji su boravili u hotelskim sobama koje su bile odmah pored Daserine.

Načelnik policijske uprave Grada Makatija Harold Depositar rekao je da su optužbe još nisu zvanične jer se čekaju nalazi obdukcije.

Tri optužena muškarca već su se predala policiji, a osmoro ih je još na slobodi.

Istraga ovog slučaja još uvek traje.